Úvod RECENZE

RECENZE

Reference od našich zákzaníkov jsou pro nás mimořádně důležité. Zákazníků oslovujeme do 14 dní po nákupu emailem a žádáme od nich slovní hodnocení. Chápeme časovou vytíženost našich zákazníků a proto se těšíme každému slovu, které od Vás dostaneme. Hodnocení posílá přibližně 15% zákazníků. Citace jsou přesné, neupravené a neopravené:

 

15.07.2019

Peter


Nakoupil jsem luxusní trojřadý náhrdelník pro manželku a set z bílých perel (jednořadý náhrdelník, náramek a náušnice) k jubileu pro mámu. Obě byly šperky velmi překvapené a nadšené. Takže jsem s nákupem velmi spokojen. Balíček přišel do pár dní od objednání a bylo tam vše dle dohody. Takže doporučuji.

 

30.05.2019

světlana

 

Jednoduchý bílý náhrdelník 7 mm z bílých perel je kvalitní a s nákupem jsem spokojená.

 

22.04.2019

Jana

 

Růžové perly předčily moje očekávání. Jsou krásné a ráda jejich nosím. Určitě ještě nakoupím.

 

10.04.2019

Magda

 

Trojřadý luxusní perlový náramek jsme darovali mamince k 50tym narozeninám. Byla skutečně překvapená a dojatá. Náramek je kvalitně zpracovaný, perly jsou na dotek velmi příjemné. Zajímavé je, že mění teplotu podle teploty těla.

 

1.4.2019

Iveta

 

Náušnice z bílých perel nosím velmi ráda a často.

 

6.3.2019

Dagmara

 

Potřebovala jsem nadčasový a luxusní šperk sobě pro radost. Podařilo se. Dvouřadý náhrdelník z bílých perel je skvělý doplněk. Nosím ho ráda a často.

 

17.01.2019

Jan

 

Manželce jsem koupil set z bílých perel. Přišel zabalený v dárkové krabičce a byl přiložený i certifikat jak bylo uvedeno na webu. Manzelka ale dostala od syna podobny set z bílých perel. Vyměnili jsme tedy v eshopu www.original-perly.sk bílý set za černý set. Absolutně nebyl problem s výměnou a vse proběhlo velmi rychle. 

 

15.01.2019

Mária

 

Jendoduchý bílý náramek 8 mm z bílých perel jsem dostala pod vánoční stromeček. Šperk je opravdu unikátní, nadčasový a na dotek velmi příjemný. Zatím ho nosím každý den. Hodí se ke všemu.








V roce 2017-2018 jsme vyměnili slovní hodnocení našich zákazníků za hodnocení s počtem hvězdiček.

 

 

97% zákazníků hodnotilo naše šperky na 5 hvězdiček.




Systém byl jednoduchý, účinný ale počet hvězdiček dle nás nepopsal emoce zákazníků. Proto jsme se v roce 2019 vrátili k slovnéhom hodnocení našich šperků.



 

 

26.12.2016

Andrea

 

Trojřadý náhrdelník z pravých perel jsem dostala jako vánoční dárek. Ani nevím popsat mou radost. Šperk je skutečně luxusní, na dotek je cítit, že se jedná o pravé perly. Hodí se tak na slavnostní příležitosti i na běžné nošení, když se chci cítit výjimečně.

 

6.9.2016

Martin


Šperky z perel jsem koupil manželce na výročí sňatku. Její radost byla obrovská a opravdu ocenila kvalitu šperku.

 

 

30.05. 2016

janka


Objednala jsem si růžové jednoduché náušnice. Barva je krásná, náušnice jsou kvalitní a jednoduché. Určitě doporučuji nákup na této stránce.



26.5.2016

Petra


Koupila jsem si černý náhrdelník z pravých říčních perel. Překvapily mě nádherné odstíny, které perly vrhají. šperk je v skutku překrásný - hezčí než na foto :)

 

 

 

15.2.2016

Martina

 

Dárek od manžela v podobě třířadého náramku bylo úžasné překvapení. Nikdy jsem neměla tak hodnotný a kvalitní šperk. Jednotlivé perly jsou dokonale navlečené a oddělené malým uzlíkem, proto se nebojím, že jejich stratim pokud se roztrhnou. Bílé perly jsou opravdu univerzální a nosím jejich velmi ráda. Určitě si objednám další šperky.

 

 

2.1.2016

Jana


Perlový set jsem dostala na vánoce. Náhrdelník, náušnice a náramek. Perly jsou úžasné na dotek, na první pohled je možné rozpoznat jejich pravost. Set je nadčasový a udělal mi obrovskou radost.

Copyright 2019 © www.original-perly.cz