RECENZE

Úvod RECENZE

Reference od našich zákzaníkov jsou pro nás mimořádně důležité. Zákazníků oslovujeme do 14 dní po nákupu emailem a žádáme od nich slovní hodnocení. Chápeme časovou vytíženost našich zákazníků a proto se těšíme každému slovu, které od Vás dostaneme. Hodnocení posílá přibližně 15% zákazníků. Citace jsou přesné, neupravené a neopravené:

 

6.11.2020

Jaroslav

Dobrý den,

dnes jsem obdržel druhou dodávku říčních  perel. Je snad ještě
krásnější, než ta první. Budu mít úžasné dárky. Moc Vám děkuji.
Přeji Vám pevné zdraví a hodně úspěchů ve Vaší práci. 

 

1.6.2020

Jana

Rozhodla jsem se odměnit v těchto těžkých časech. Napadlo mě koupit si kvalitní šperk. Moje hledání na internetu mě dovedlo na stránku www.original-perly.sk Uviděla jsem krásné a nadčasové šperky. Objednala jsem si náhrdelník TUDOR - moje radost po doručení balíčku byla obrovská. Náhrdelník krásně sedí a dělá mi velkou radost. Nosím ho pravidelně. Děkuji

 

28.5.2020

...

Bál jsem se pro manželku objednat tak drahý šperk jako překvapení. Po telefonickém rozhovoru mě ale paní ujistila, že perly můžu vrátit tak jsem to riskl. Manželka měla obrovskou radost a perly jsem samozřejmě nevracel :)

 

3.5.2020

Michaela

Objednala jsem si pouze náušnice, splnili moje očekávání.

 

3.4.2020

Martin

Černé perly se velmi hodí mé manželce. Měla samozřejmě obrovskou radost. Jsou kvalitně zpracované - za každou perlou je uzlík. Brilantní ruční práce.

 

30.3.2020

Mirka

Náramek je krásný doplněk - velmi ráda ho nosím. Je opravdu kvalitní.

 

11.2.2020

Anna

Perly mi udělali obrovskou radost.

 

15.1.2020

Ladislav

Set z bílých perel jsem koupil jako dárek pro manželku. Měla velkou radost, což bylo mým cílem. Balík přišel pěkně zabalený a vše bylo v souladu s očekáváním.

 

6.12.2019

Andrej

Výrazný náhrdelník černé barvy jsem koupil jako dárek pro svou mámu. Měla velkou radost. Se zbožím jsem spokoný.

 

20.11.2019

Mária

Šedé perly se mi vždy líbily. Vyplatila se i investice 280 € jelikož jsem získala dokonalý a luxusní šperk. Rada ho nosím na různé události. V budoucnu plánuji další nákup.

 

5.11.2019

Jozef

Koupil jsem manželce jako dárek výrazný trojřadý náramek. Radost byla obrovská! Krásné zpracování, certifikát a dárková krabička. Spokojenost.

 

25.9.2019

Gabika

Černé perly, které jsem si vybrala přišli krásně zabalené, s certifikátem. Jsou krásné a pěkně zpracované. Jedná se o náušnice. Rada je nosím. Doporučuji.

 

1.8.2019

Monika

Objednala jsem si jednoduché růžové náušnice za skvělou cenu. Rada jejich nosím jsou kvalitní a mají nádherný odstín. Bála jsem se růžové barvy ale jsou opravdu krásné.

 

16.07.2019

janka

Jednoduchý bílý perlový náhrdelník je od momentu koupě můj věrný společník. Hodí se ke každému oblečení, je kvalitní a nadčasový. Doporučuji!

 

15.07.2019

Peter


Nakoupil jsem luxusní trojřadý náhrdelník pro manželku a set z bílých perel (jednořadý náhrdelník, náramek a náušnice) k jubileu pro mámu. Obě byly šperky velmi překvapené a nadšené. Takže jsem s nákupem velmi spokojen. Balíček přišel do pár dní od objednání a bylo tam vše dle dohody. Takže doporučuji.

 

30.05.2019

světlana

 

Jednoduchý bílý náhrdelník 7 mm z bílých perel je kvalitní a s nákupem jsem spokojená.

 

22.04.2019

Jana

 

Růžové perly předčily moje očekávání. Jsou krásné a ráda jejich nosím. Určitě ještě nakoupím.

 

10.04.2019

Magda

 

Trojřadý luxusní perlový náramek jsme darovali mamince k 50tym narozeninám. Byla skutečně překvapená a dojatá. Náramek je kvalitně zpracovaný, perly jsou na dotek velmi příjemné. Zajímavé je, že mění teplotu podle teploty těla.

 

1.4.2019

Iveta

 

Náušnice z bílých perel nosím velmi ráda a často.

 

6.3.2019

Dagmara

 

Potřebovala jsem nadčasový a luxusní šperk sobě pro radost. Podařilo se. Dvouřadý náhrdelník z bílých perel je skvělý doplněk. Nosím ho ráda a často.

 

17.01.2019

Jan

 

Manželce jsem koupil set z bílých perel. Přišel zabalený v dárkové krabičce a byl přiložený i certifikat jak bylo uvedeno na webu. Manzelka ale dostala od syna podobny set z bílých perel. Vyměnili jsme tedy v eshopu www.original-perly.sk bílý set za černý set. Absolutně nebyl problem s výměnou a vse proběhlo velmi rychle. 

 

15.01.2019

Mária

 

Jendoduchý bílý náramek 8 mm z bílých perel jsem dostala pod vánoční stromeček. Šperk je opravdu unikátní, nadčasový a na dotek velmi příjemný. Zatím ho nosím každý den. Hodí se ke všemu.








V roce 2017-2018 jsme vyměnili slovní hodnocení našich zákazníků za hodnocení s počtem hvězdiček.

 

 

97% zákazníků hodnotilo naše šperky na 5 hvězdiček.




Systém byl jednoduchý, účinný ale počet hvězdiček dle nás nepopsal emoce zákazníků. Proto jsme se v roce 2019 vrátili k slovnéhom hodnocení našich šperků.



 

 

26.12.2016

Andrea

 

Trojřadý náhrdelník z pravých perel jsem dostala jako vánoční dárek. Ani nevím popsat mou radost. Šperk je skutečně luxusní, na dotek je cítit, že se jedná o pravé perly. Hodí se tak na slavnostní příležitosti i na běžné nošení, když se chci cítit výjimečně.

 

6.9.2016

Martin


Šperky z perel jsem koupil manželce na výročí sňatku. Její radost byla obrovská a opravdu ocenila kvalitu šperku.

 

 

30.05. 2016

janka


Objednala jsem si růžové jednoduché náušnice. Barva je krásná, náušnice jsou kvalitní a jednoduché. Určitě doporučuji nákup na této stránce.



26.5.2016

Petra


Koupila jsem si černý náhrdelník z pravých říčních perel. Překvapily mě nádherné odstíny, které perly vrhají. šperk je v skutku překrásný - hezčí než na foto :)

 

 

 

15.2.2016

Martina

 

Dárek od manžela v podobě třířadého náramku bylo úžasné překvapení. Nikdy jsem neměla tak hodnotný a kvalitní šperk. Jednotlivé perly jsou dokonale navlečené a oddělené malým uzlíkem, proto se nebojím, že jejich stratim pokud se roztrhnou. Bílé perly jsou opravdu univerzální a nosím jejich velmi ráda. Určitě si objednám další šperky.

 

 

2.1.2016

Jana


Perlový set jsem dostala na vánoce. Náhrdelník, náušnice a náramek. Perly jsou úžasné na dotek, na první pohled je možné rozpoznat jejich pravost. Set je nadčasový a udělal mi obrovskou radost.

Copyright 2019 - 2020 © www.original-perly.cz